Information

Om bostadsrättsföreningen:

65 st lägenheter (12 våningar)
Alla lägenheter har balkong
Stor gemensam takterass
Föråd finns i lägenheten

Föreningen har förfogande över 44 parkeringsplatser. Ca hälften av parkeringarna är försedda med laddstolpe för elbil. Det finns en kölista.

Föreningen äger marken som huset står på inklusive parkeringrna

Bredband ingår i avgiften, TV-box tillhandages via Telenor.

Finns barnvagn/cykelrum
Cykellställ finns på gården

Fjärrvärme och vatten ingår i avgiften

Medlemsinformation

Felanmälan

Vid fel i vår fastighet, gemensamma utrymmen så ska styrelse kontaktas. Vid fel i din lägenhet kan HSB kontaktas eller valfri entreprenör. Vid fel på hiss, kontakta KONE.

Försäkring

Det är vikigt att du har en hemförsäkring med bostadsrättstillägg. Kontrollera i din försäkring vem som ska kontaktas vid akut olycka i din lägenhet.

Autogiro

Meddela styrelsen så ordnar vi det.

Parkering

Finns en kölista, meddela styrelsen om du önskar en plats

Sopor

Dessa ska sorteras i matavfall och brännbart. Papperspåsar för matavfall finns att hämta på ICA.

Information om OVK

OVK står för obligatorisk ventilationskontroll. OVK är en besiktning som genomförs för att säkerställa att fastighetens ventilationssystem fungerar tillfredsställande. Senaste OVK skedde September 2023. När det blir aktuellt nästa gång kommer styrelsen informera i god tid innan. Det är mycket viktigt att de blir insläppta i alla lägenheter. Om ni inte kan vara hemma så var vänliga att ställa dörren i serviceläge. Ni kommer att få en påminnelse från företaget som ska sköta detta. Att sätta dörren i serviceläge innebär att man låser dörren och istället för att dra ut nyckeln i det vanliga "klockan 12"-läget så drar man ut nyckeln i "10-läget": Det här innebär att dörren är låst som vanligt, men en person med föreningens servicenyckel kan då öppna dörren.

El

Vattenfall äger nätet och du måste anmäla dit när du flyttar in, telenummer: 020 821 000. Därefter kan valfri eldistributör väljas

TV och bredband

TV grundutbud Must Carry och bredband 250/100 ingår i avgiften och levereras av Telenor. Även Telefon Mini (för fast telefoni) ingår i avtalet. Kontakta Telenor vid inflyttning telenummer: 020 222 222. Boxen tillhör lägenheten och ska lämnas kvar vid avflytt. I Grundpaket (Must Carry) ingår en TV-router samt nedan kanaler: SVT1, SVT2, SVT24/Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4 och TV6.

Nycklar & nyckelbrickor

Kod för ingång till byggnaden är borttagen och istället ersatt med brickor. Kontakta styrelsen om du behöver komplettera nycklar eller brickor.

Obehöriga

Släpp ej in obehöriga in i byggnaden.

Grovsopor

Gällande slängning och återvinning av grovsopor så finns det en återvinningssation i SRV Skyttbrink. Det går att använda körkort för att få tillgång till stationen, om du saknar körkort så kan passerkort beställas från Botkyrka kommun.

Avgiftshöjning

Avgiftshöjning har skett från och med januari 2024, Avgift höjdes med 10%.